Spring til hovedindhold
Best Western logo

Nye hoteller

Her finder du vores nyeste hoteller i Skandinavien. Velkommen til hotelkæden som er lige forskellig overalt!

Her finder du et udpluk at Best Westerns nyeste hoteller i Skandinavien som bl.a. dækker over midtjysk idyl i Herning til storslået udsigt i Norge. Vi sørger for at holde dig opdateret.

Stockholm-Södertälje

Best Western Plus Skogshöjd

I den centrale del af Södertälje, et stenkast fra Torekällbergets frilandsmuseum, ligger Best Western Plus Skogshöjd. Hotellets seks etager rummer 225 værelser med alt fra enkeltværelser til familieværelser.  Hotellet inviterer dig også til at nyde en stille stund i afslapningsområdet, hvor der er pool, jacuzzi og sauna samt et veludstyret fitnessrum.

Se hotel

København

Best Western Plus Park Globetrotter Airport

Best Western Plus Park Globetrotter Airport ligger tæt på Københavns lufthavn og Amager Strand og råder over 295 velindrettede værelser i nordisk og enkel stil. Her kan du nyde moderne faciliteter, venlig service og let adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet. Hotellet er velegnet til både forretnings- såvel som fritidsrejsende.

Se hotel

Västra Hamnen - Malmö

Best Western Plus Park City Malmö

Best Western Plus Park City Malmö byder dig velkommen blot nogle få meter fra vandet i det nyudviklede område Västra Hamnen. Hotellet tilbyder en perfekt base, når du skal udforske såvel strandlivet som Malmös pulserende bykerne. Her bo du i moderne værelser med store vinduer. Hotellet tilbyder også restaurant, bar, motionsrum og seks konferencelokaler.

Se hotellet

Lund

Best Western Plus Park City Lund

Bo godt på dette moderne indrettede hotel tæt på Lunds bykerne, Ideon Science park og Tetra Pak. Hotellet tilbyder 192 lyse og hyggelige værelser, hvor værelserne på de øverste etager byder på en fantastisk udsigt. Hotellet passer perfekt til forretningsrejsende; de offentlige områder indbyder til arbejde i lobbyen, og der er otte små veludstyrede mødelokaler.

Se hotellet

Stockholm - Solna

Best Western Plus Park City Solna

Velkommen til Best Western Plus Park City Solna, som byder på en fantastisk udsigt, moderne indrettede værelser og en stor konferenceetage. Hotellets beliggenhed i Solna Centrum gør det perfekt til både forretningsrejsen og til dig, der gerne vil benytte det livlige udbud af butikker og restauranter. Takket være den korte afstand til kollektiv trafik er det nemt at udforske Stockholms mange seværdigheder.

Se hotellet

Stockholm - Hammarby Sjöstad

Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad

På Best Western Plus Park Hammarby Sjöstad kan du nyde udsigten, da bygningen rager op over de omkringliggende huse. Her bor du godt i et af de 178 værelser. Hotellet har fem mødelokaler med moderne teknik samt en restaurant, hvor du bl.a. kan nyde burgere og grillmad.

Se hotellet

Göteborg

Hotell Heden, Best Western Signature Collection

Bo komfortabelt på hyggelige Hotel Heden, Best Western Signature Collection, beliggende i det centrale Göteborg. I gåafstand til både Liseberg og centrum. Hotellet er bygget omkring tre smukke gårde med 179 værelser fordelt på to etager. Der er også en konferenceafdeling med seks lokaler i forskellige størrelser.

Se hotel

Stockholm - Kungsholmen

Aiden by Best Western Stockholm City

Bo på hyggelige Kungsholmen i Stockholms indre by. Du bor på en stille gade, tæt på byens udbud af butikker, restauranter og aktiviteter. Her bliver du mødt af moderne design, en stor lounge med spil og højteknologiske løsninger.

Se hotel

Stockholm Arlanda Airport

Aiden by Best Western Stockholm Arlanda Airport

I nærheden af Arlanda Lufthavn finder du dette indbydende hotel. Det første, der møder dig, er den vifteformede bygning med sine aflange vinger. Hotellet har 140 værelser i forskellige størrelser. Her er også et populært spilleområde, stilfuldt interiør og smarte teknologiske løsninger.

Se hotel

Stockholm - Kista

Aiden by Best Western Stockholm Kista

Skal du besøge hovedkvarteret for en af IT-virksomhederne i Kista, eller måske selve Kista-messen? Så er dette hotel lige noget for dig. Her bor du i moderne indrettede værelser, og bydes på kaffe i loungen. Sidst men ikke mindst har du mulighed for at udfordre en ven eller en af de andre hotelgæster i game zonen.

Se hotel

Stockholm - Älvsjö

Sure Hotel by Best Western Stockholm Älvsjö

På Sure Hotel by Best Western Stockholm Älvsjö vil familier med børn hygge sig, såvel som den budgetbevidste rejsende med fokus på Stockholms attraktioner. Hotellet tilbyder pænt møblerede værelser, parkering og en god morgenbuffet. Her bor du komfortabelt, både i nærheden af Stockholmsmässan og pendlertoget, der tager dig til det centrale Stockholm.

Se hotel

Stockholm - Solna

Aiden by Best Western Stockholm Solna

I Solna, som ligger lige uden for Stockholm, finder du hyggelige Aiden by Best Western Stockholm Solna. Her bydes gæsterne på kaffe og te og kan mødes over et spil shuffleboard eller dart i spilleområdet. Beliggenheden er perfekt til forretningsrejsende eller dem, der skal deltage i en event i Friends Arena. Her kan du nyde freden og roen, og Stockholm city ligger kun 10 minutter væk med offentlig transport.

Se hotellet

Stockholm - Kungens Kurva

Best Western Plus Kungens Kurva

I november 2023 slog Best Western Plus Kungens Kurva dørene op til et helt nyt hotel i det område, hvor Kong Gustaf V efter sigende skulle være kørt i grøften. Hotellet har industrielt interiør, dog med varme toner. Her sover du i eksklusive senge og spiser godt på hotellets piazza. Fra foråret 2024 kan du også slappe af i en af ​​hotellets to swimmingpools på taget.

Se hotel

Stockholm - Solna

Best Western Solna Business Park

En kort gåtur fra Sundbyberg Station bydes du velkommen til Best Western Solna Business Park. Dette er et fremragende hotel til dem, der søger indkvartering i forbindelse med forretningsrejsen, og dem, der skal til et arrangement eller på ferie i Solna eller Stockholm. Ud over dejlige værelser har hotellet en hyggelig lobbylounge, hvor gæsterne bydes på kaffe og te.

Se hotel

Flere hoteller i Danmark

Vores alliance med Small Danish Hotels giver dig yderligere hoteller at vælge imellem.

Læs om samarbejdet

Nogle af vores Small Danish hoteller

Hotel Faaborg Fjord, BW Signature Collection

Hotel Faaborg Fjord, BW Signature Collection

Her bor du med havet som nabo. Alle værelser har egen balkon eller terrasse.

Se hotellet
Tyrstrup Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Tyrstrup Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Charmerende hotel med 27 værelser, hvoraf mere end halvdelen er luksus suiter.

Se hotellet
Fjordgaarden, BW Signature Collection

Fjordgaarden, BW Signature Collection

Slap af i dette spa-og wellnessunivers i Vestjylland.

Se hotellet
Hotel Oasia, BW Signature Collection

Hotel Oasia, BW Signature Collection

Boutiquehotel med fokus på skandinavisk design. Central beliggende i Århus.

Se hotellet