Minimere
  • 0 Nætter

Opdater

Nye hoteller

Her finder du vores nyeste hoteller i Skandinavien.
Velkommen til hotelkæden som er ens uens overalt!

 

Hillerød

Hillerød

Best Western Hotel Hillerød

Når du vil bo bekvemt med en god blanding af natur og byliv, er Hotel Hillerød et godt valg. Hotellet blev opført i 1987, og det har hele 113 værelser. Hvis du ankommer med fly til Kastrup Lufthavn, tager det mindre end en time at komme til hotellet.

Læs mere


København

København

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen 

International stemning, skønne værelser og gåafstand til lufthavnen. Det her hotel er det perfekte valg for dig, som rejser meget i forbindelse med arbejdet, og som gerne vil bo tæt på lufthavnen, eller for dig, der sætter pris på en beliggenhed, hvor man har byens høje tempo lidt på afstand.

Læs mere


Oslo, Norge

Oslo, Norge

Best Western Plus Oslo Airport

Best Western Plus Oslo Airport ligger blot 6 minutter fra lufthavnen med bus. Det er et meget populært hotel nær Gardermoen, og især for de rejsende, der lander sent eller har en tidlig afrejse! Hotelværelserne har en høj standard, med god lydisolering, så du får en god nats søvn - og morgenbuffeten åbner så tidligt, at selv dem med en rigtig tidlig morgenflyvning, kan nyde en ordentlig Best Western morgenmad inden afgang!

Læs mere


Oslo, Norge

Oslo, Norge

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection

Mere info kommer

Læs mere


Oslo, Norge

Oslo, Norge

Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection

Mere info kommer

Læs mere


Mo i Rana, Norge

Mo i Rana, Norge

Sure Hotel by Best Western Ole Tobias 

Lille og hyggeligt familiedrevet hotel, der tilbyder en varm og hjemlig atmosfære. Hotellet ligger i Mo i Rana, som befinder sig lige i hjertet af Ranfjorden. Du finder os 5 minutters gang fra togstationen, mens det kun tager 20 minutter i bil fra lufthavnen eller 5 minutter fra E6, hvis du kommer i egen bil.

Læs mere


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Grand Hotel Terminus, BW Premier Collection 

Med hvert enkelt værelse og det offentlige område fuldt renoveret er 'Grand Old Lady' blevet gendannet til sin oprindelige pragt. Med gode hotelværelser og et antal konference- og festlokaler er der noget, der tilbydes de fleste lejligheder. En privat have på 1 ha er tilgængelig til havefester og for hotellets gæster at slappe af. Grand Hotel Terminus ligger tæt på togstationen, er inden for rækkevidde af offentlig transport og Bergens attraktioner.

Læs mere


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Augustin Hotel, BW Signature Collection 

Bergens ældste familiedrevne hotel, der har været drevet af den samme familie i fire generationer. I hotellets kælder finder du Altona - en vinbar og restaurant med en unik atmosfære og rødder, der kan spores 400 år tilbage i tiden. Det moderne Augustin Hotel tilbyder en venlig og intim atmosfære. Med sin vidunderlige blanding af traditionel stil og moderne design og sin enorme samling af norsk samtidskunst har hotellet formet sin egen unikke identitet.

Læs mere


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Bergen Børs | WorldHotels Elite 

Luksuriøs indkvartering i hjertet af Bergen. Hotellet har 127 værelser og suiter designet til at imødekomme de højeste forventninger. Skræddersyede møbler kombineret med moderne skandinavisk design tilføjer karakter til interiøret. Værelseskategorier spænder fra standard enkeltværelser til en 54 kvadratmeter suite med udsigt over havnen. 

Læs mere


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Zander K Hotel | WorldHotels Crafted

Siden åbningen i marts 2017 har Zander K etableret sig som et af de hippeste hoteller i Bergen. Gæsterne møder det bedste af nordisk design og lokale produkter, og den livlige lobby er et populært hangout for både lokale og besøgende.

Læs mere


Haugesund, Norge

Haugesund, Norge

Sure Hotel by Best Western Haugesund 

I centrum af Haugesund, tæt på kultur, shopping og underholdning. Der tilbydes gratis aftensmad samt gratis trådløs internetadgang, et motionscenter og en tagterrasse med fantastisk udsigt.

Læs mere


Gøteborg, Sverige

Gøteborg, Sverige

Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection

Hotellet ligger blot 200 meter fra ankomsthallen og har været et midlertidigt hjem for forventningsfulde turister og forretningsrejsende siden 80'erne. Det går ikke at bo på et hotel der er tættere på lufthavnen end dette! Her kan du slappe af i rolige omgivelser, besøge hotellets sauna og afslapningsområde og nyde god mad i restauranten.

Læs mere


Helsingborg, Sverige

Helsingborg, Sverige

The Vault Hotel | WorldHotels Crafted

Velkommen til The Vault Hotel! Hotellet, hvor den storslåede historiske bygning skaber et smagfuldt miljø for socialt samvær. Her skaber du helt sikkert minder for livet. Du bor lige i hjertet af Helsingborg i et af vores 56 værelser. På hotellet kan du nyde vores hyggelige vinbar, italiensk trattoria og Atrium Bar.

Læs mereKommende hoteller

Læs mere om vores kommende destinationer.

Sønderborg

Sønderborg

Hotel Sønderborg Strand, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Sønderborg Strand ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg fjord og Alssund. Over for hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot, og tæt på finder I lystbådehavnen, skov og den dejlige natur på Als.

Læs mere


Ilulissat, Grønland

Ilulissat, Grønland

Best Western Plus Hotel Ilulissat

Moderne 4-stjernet hotel i det centrale Ilulissat, Grønland. Åbner i foråret / sommeren 2021.

Læs mere


Gøteborg, Sverige

Gøteborg, Sverige

Gothia Towers | WorldHotels Elite

Et firestjernet hotel med 1200 smagfuldt indrettede værelser og storslået udsigt over byen. Samt flere restauranter og barer med noget for enhver smag.

Læs mere


Gøteborg, Sverige

Gøteborg, Sverige

Upper House | WorldHotels Luxury

Et femstjernet hotel, en restaurant rettet mod stjernerne og et spa, der giver trivsel en helt ny betydning.

Læs mere


Linköping, Sverige

Linköping, Sverige

Best Western and hotel Linköping

I april 2021 åbner et nyt hotel i Linköping. Hotellet får et lignende koncept som Best Western and hotel i Stockholm; høje krav til design og indretning, værelser, der er mindre i areal, men meget smart planlagt og store sociale områder, restaurant og bar.

Læs mereMenu [Dk]

 Dansk
Menu