Spring til hovedindhold
Best Western logo

Nye hoteller

Her finder du vores nyeste hoteller i Skandinavien. Velkommen til hotelkæden som er lige forskellig overalt!

Her finder du et udpluk at Best Westerns nyeste hoteller i Skandinavien som bl.a. dækker over midtjysk idyl i Herning til storslået udsigt i Norge. Vi sørger for at holde dig opdateret.

Odense, Danmark

Best Western Plus Hotel Odense

Bo i hjertet af fyn, tæt på naturskønne områder, ikke langt fra centrum af den historiske by Odense, med nem adgang til shopping, spisesteder og museer. 

Se hotel

Åbner 1. august

Aiden by Best Western Lolland

I hjertet af Lolland finder du Aiden by Best Western Lolland, som er et prisvenligt hotel fyldt med innovative og højteknologiske løsninger, der gør dit ophold så enkelt og komfortabelt som muligt.

Se hotellet

Kinsarvik, Norge

Kinsarvik Fjordhotel, BW Signature Collection

I charmerende Kinsarvik, hvor Hardangerfjorden og Sørfjorden mødes, ligger Kinsarvik Fjordhotel, BW Signature Collection. Hotellet kombinerer autentisk atmosfære, gode faciliteter og gæstfrihed for at skabe en mindeværdig opplevelse for gæsterne. Fra de hyggelige værelser til den lækre mad og de spektakulære omgivelser er dette sted en oase af ro og skønhed ved fjorden.

Se hotel

Skavsta Airport - Nyköping, Sverige

Aiden by Best Western Skavsta Airport

Dette moderne hotel er et perfekt udgangspunkt for dem, der skal flyve fra Skavsta. Hotellets beliggenhed og rummelige, moderne design gør det til et fremragende valg for både forretningsrejsende og familier.

Aiden by Best Western Skavsta Lufthavn ligger kun 75 meter fra terminalen og med gode transportforbindelser til Stockholm.

Se hotel

Karlstad, Sverige

Aiden by Best Western Karlstad Arena

Skal du besøge Karlstad og måske til ishockey, travløb eller koncert? Så er Aiden by Best Western Karlstad Arena det rette hotel for dig. På dette nybyggede hotel bor I komfortabelt ved siden af Klarälven og tæt på store dele af Karlstads sportstilbud, hvor nærmeste nabo er Löfbergs Arena.

Se hotel

Karlstad, Sverige

Best Western River C

Velkomment till et lille, personligt hotel med en fantastisk beliggenhed ved Klarälvens strand, men stadig midt i Karlstad og i gåafstand fra alt, hvad byen har at byde på, samt galleri Sandgrund Lars Lerin og Värmlands Museum. Hotellet er nabo til kongres- og konferencecenteret Karlstad CCC.

Se hotel

Stockholm-Södertälje

Best Western Plus Skogshöjd

I den centrale del af Södertälje, et stenkast fra Torekällbergets frilandsmuseum, ligger Best Western Plus Skogshöjd. Hotellets seks etager rummer 225 værelser med alt fra enkeltværelser til familieværelser.  Hotellet inviterer dig også til at nyde en stille stund i afslapningsområdet, hvor der er pool, jacuzzi og sauna samt et veludstyret fitnessrum.

Se hotel

København

Best Western Plus Park Globetrotter Airport

Best Western Plus Park Globetrotter Airport ligger tæt på Københavns lufthavn og Amager Strand og råder over 295 velindrettede værelser i nordisk og enkel stil. Her kan du nyde moderne faciliteter, venlig service og let adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet. Hotellet er velegnet til både forretnings- såvel som fritidsrejsende.

Se hotel

Västra Hamnen - Malmö

Best Western Plus Park City Malmö

Best Western Plus Park City Malmö byder dig velkommen blot nogle få meter fra vandet i det nyudviklede område Västra Hamnen. Hotellet tilbyder en perfekt base, når du skal udforske såvel strandlivet som Malmös pulserende bykerne. Her bo du i moderne værelser med store vinduer. Hotellet tilbyder også restaurant, bar, motionsrum og seks konferencelokaler.

Se hotellet

Lund

Best Western Plus Park City Lund

Bo godt på dette moderne indrettede hotel tæt på Lunds bykerne, Ideon Science park og Tetra Pak. Hotellet tilbyder 192 lyse og hyggelige værelser, hvor værelserne på de øverste etager byder på en fantastisk udsigt. Hotellet passer perfekt til forretningsrejsende; de offentlige områder indbyder til arbejde i lobbyen, og der er otte små veludstyrede mødelokaler.

Se hotellet

Stockholm - Solna

Best Western Plus Park City Solna

Velkommen til Best Western Plus Park City Solna, som byder på en fantastisk udsigt, moderne indrettede værelser og en stor konferenceetage. Hotellets beliggenhed i Solna Centrum gør det perfekt til både forretningsrejsen og til dig, der gerne vil benytte det livlige udbud af butikker og restauranter. Takket være den korte afstand til kollektiv trafik er det nemt at udforske Stockholms mange seværdigheder.

Se hotellet

Stockholm - Hammarby Sjöstad

Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad

På Best Western Plus Park Hammarby Sjöstad kan du nyde udsigten, da bygningen rager op over de omkringliggende huse. Her bor du godt i et af de 178 værelser. Hotellet har fem mødelokaler med moderne teknik samt en restaurant, hvor du bl.a. kan nyde burgere og grillmad.

Se hotellet

Flere hoteller i Danmark

Vores alliance med Small Danish Hotels giver dig yderligere hoteller at vælge imellem.

Læs om samarbejdet

Nogle af vores Small Danish hoteller