COM_WSBW_UPDATE_THE_DETAILS_OF_YOUR_STAY_INCLUDING_DATES_OR_OCCUPANCY

  • 1 Nat

Opdater

Nye hoteller

Her finder du vores nyeste hoteller i Skandinavien.
Velkommen til hotelkæden som er lige forskellig overalt!

 

København

København

Hotel Astoria, BW Signature Collection 

Velkommen til en perle i hjertet af København. Et stilfuldt boutiquehotel opført i årene 1934-35, designet af arkitekten Ole Falkentorp. Pænt og moderne renoveret, let og lyst, stadig med den oprindelige sjæl.

Læs mere


Skagen

Skagen

Hotel Petit, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Petit er et lille og hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed lige ved siden af gågaden, tæt ved Skagens Museum og stationen, i kort gåafstand til havnen og Sønderstrand.

Læs mere


Ilulissat, Grønland

Ilulissat, Grønland

Best Western Plus Hotel Ilulissat

I hjertet af Ilulissat med en restaurant ovenpå bygningen, Hotel Ilulissat er byens nye hotel med den bedste beliggenhed og en forrygende udsigt. Kun 10 minutters spadseretur fra hotellet vil gæsterne kunne finde byens centrum med souvenirbutikker, købmænd, restauranter, tøjbutikker, fitness centre, kirker, caféer osv. 

Læs mere


København

København

The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection

Efter en omfattende renovering slår The Huxley Copenhagen nu dørene op til et nyt boutiquehotel i en smuk bygning på Peder Skrams Gade! Hotellet, som tidligere er kendt som Best Western Hotel City Copenhagen, har den bedste placering i Københavns centrum, tæt på Kongens Nytorv og Nyhavn.

Læs mere


Sønderborg

Sønderborg

Hotel Sønderborg Strand, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Sønderborg Strand ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg fjord og Alssund. Over for hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot, og tæt på finder I lystbådehavnen, skov og den dejlige natur på Als.

Læs mere


Hillerød

Hillerød

Best Western Hotel Hillerød

Når du vil bo bekvemt med en god blanding af natur og byliv, er Hotel Hillerød et godt valg. Hotellet blev opført i 1987, og det har hele 113 værelser. Hvis du ankommer med fly til Kastrup Lufthavn, tager det mindre end en time at komme til hotellet.

Læs mere


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Sure Hotel Studio by Best Western Ole Bull

Ole Bull er skræddersyet til dig, der ønsker frihed på rejsen, uanset om du rejser på arbejde eller privat. Vi tilbyder vores gæster smukke, fuldt udstyrede hotellejligheder midt i smukke Bergen bymidte - perfekt til dig, der ønsker at bo trygt og godt med alle faciliteter til rådighed!

Læs mere


Trondheim, Norge

Trondheim, Norge

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport har rimelige priser, ligger centralt i Stjørdal, 4 km fra Trondheim lufthavn. Stjørdal togstation ligger kun få minutter fra hotellet. To store Europaruter, E6 og E14, er i nærheden, hvilket gør hotellet til et genialt knudepunkt, nemt at komme til for både fornøjelses- og forretningsrejsende.

Læs mere


Oslo, Norge

Oslo, Norge

Best Western Plus Oslo Airport

Best Western Plus Oslo Airport ligger blot 6 minutter fra lufthavnen med bus. Det er et meget populært hotel nær Gardermoen, og især for de rejsende, der lander sent eller har en tidlig afrejse! Hotelværelserne har en høj standard, med god lydisolering, så du får en god nats søvn - og morgenbuffeten åbner så tidligt, at selv dem med en rigtig tidlig morgenflyvning, kan nyde en ordentlig Best Western morgenmad inden afgang!

Læs mere


Oslo, Norge

Oslo, Norge

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection

Voksenåsen Hotel ligger 501 meter over havet og har fantastisk udsigt over Oslo. Men hotellet er ikke kun omgivet af smuk natur, men nyder også af gode offentlige forbindelser direkte til Oslos kulturliv. Her er du altid tæt på både naturen og storbyens puls. For dem der ankommer i bil, er der naturligvis både gratis parkering og opladning til elbiler.

Læs mere


Oslo, Norge

Oslo, Norge

Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection

Saga Hotel Oslo er et 4-stjernet centralt hotel i Oslo, beliggende tæt på Kongeslottet. Så snart du går gennem døren, vil du straks bemærke den beroligende og varme atmosfære på hotellet. Her bor du i et eksklusivt designhotel, der føles som et andet hjem, hvor du kan slappe af efter en lang dag. Slap af i lobbyen, spis godt i restauranten eller hvil på værelset.

Læs mere


Stockholm-Upplands Väsby, Sverige

Stockholm-Upplands Väsby, Sverige

Ten Hotel, BW Signature Collection

TEN HOTEL er en førsteklasses indkvartering tilpasset en aktiv livsstil. Træn i hotellets veludstyrede fitnesscenter med sauna og slap af med en kold øl eller smoothie. Nyd frokost og middag med en sæsonbestemt menu i restauranten eller en lille snack i TEN CAFÉ. Her er alt hvad du behøver for at bo godt – væk!

Læs mere


Gøteborg, Sverige

Gøteborg, Sverige

Gothia Towers, WorldHotels Elite

Et populært hotel med 1200 smagfuldt indrettede værelser og storslået udsigt over byen. Samt flere restauranter og barer med noget for enhver smag.

Læs mere


Gøteborg, Sverige

Gøteborg, Sverige

Upper House, WorldHotels Luxury

Et luksushotel, en restaurant rettet mod stjernerne og et spa, der giver trivsel en helt ny betydning.

Læs mere


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Hotel Ruth, BW Premier Collection

På hjørnet af Surbrunnsgatan og Döbelnsgatan, midt i Vasastans kerne, får både lokale og udenfor bybeboere deres andet hjem, når Vasastans nye og måske eneste rigtige boutiquehotel åbner dørene. Hotel Ruth har taget indflydelse fra omverdenen på samme tid som de lokale omgivelser og følelsen af ​​den klassiske Stockholm-lejlighed kommer i spil.

Læs mere


Eksjö, Sverige

Eksjö, Sverige

Hotel Ullinge, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Ullinge er beliggende i Småland, Sverige, mellem Eksjö og Nässjö, lige over 50 km fra Jönköping. Hotellet ligger ved søbredden, med en magisk udsigt til søen Södra Wixen og med Smålands skove lige om hjørnet. Dette er det perfekte sted til et bryllup, en konference eller blot fred og ro til en afslappende weekend.

Læs mere


Linköping, Sverige

Linköping, Sverige

Best Western and hotel Linköping

I maj 2021 åbner et nyt hotel i Linköping. Hotellet får et lignende koncept som Best Western and hotel i Stockholm; høje krav til design og indretning, værelser, der er mindre i areal, men meget smart planlagt og store sociale områder, restaurant og bar.

Læs mere


Ängelholm, Sverige

Ängelholm, Sverige

Best Western Valhall Park Hotell

Valhall Park Hotell ligger lige uden for Ängelholm i det nordvestlige Skåne, omgivet af et frodigt og beroligende parkmiljø. Omgivelserne og hotellets smagfulde og harmoniske miljø giver en særlig ro i sindet.

Læs mere


Lund, Sverige

Lund, Sverige

Best Western Plus Hotel Planetstaden

Hotel Planetstaden i Lund er et 4-stjernet hotel med et nybygget spa-anlæg på 7. etage med fantastisk udsigt! Her finder du unikke faciliteter med Skånes største massagepool, stor boblebad, afslapningsområde med justerbare Dux-senge og et moderne fitnesscenter.

Læs mere


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection

Charmerende hotel med 81 værelser beliggende i tre ejendomme mellem Skottgränd og Stora Hopare Gränd. Den ældste del af hotellet er dateret så langt tilbage som det 17. århundrede. Hotellets værelser er forskellige i både form og størrelse, huslegemerne har forskellig karakter og sætter deres præg på værelserne. Alle værelser er indrettede i smukke, varme farver for en hyggelig og tidløs følelse.

Læs mere


Trelleborg, Sverige

Trelleborg, Sverige

Palm Tree Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western 

En varm velkomst til det nyrenoverede Palm Tree Hotel, i centrum af Trelleborg. Det tilbyder 42 unikt indrettede værelser, en hyggelig lounge, afslapningsområde og bar / restaurant.

Læs mere


Gøteborg, Sverige

Gøteborg, Sverige

Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection

Hotellet ligger blot 200 meter fra ankomsthallen og har været et midlertidigt hjem for forventningsfulde turister og forretningsrejsende siden 80'erne. Det går ikke at bo på et hotel der er tættere på lufthavnen end dette! Her kan du slappe af i rolige omgivelser, besøge hotellets sauna og afslapningsområde og nyde god mad i restauranten.

Læs mere


Helsingborg, Sverige

Helsingborg, Sverige

The Vault Hotel, WorldHotels Crafted

Velkommen til The Vault Hotel! Hotellet, hvor den storslåede historiske bygning skaber et smagfuldt miljø for socialt samvær. Her skaber du helt sikkert minder for livet. Du bor lige i hjertet af Helsingborg i et af vores 56 værelser. På hotellet kan du nyde vores hyggelige vinbar, italiensk trattoria og Atrium Bar.

Læs mereKommende hoteller

Læs mere om vores kommende destinationer.

Stockholm-Bromma, Sverige

Stockholm-Bromma, Sverige

Sure Hotel Studio by Best Western Bromma

Et moderne lejlighedshotel med velindrettede lejligheder med stilfuldt interiør, hvor du kan føle dig hjemme, mens du er væk.

Åbner i februar, kan bookes nu. 

Læs mere


Stockholm-Danderyd, Sverige

Stockholm-Danderyd, Sverige

Best Western Hotel Danderyd

Ved Mörby centrum, 8 km på E18 og 15 minutter med metro fra central Stockholm ligger Best Western Hotel Danderyd. Et nyrenoveret havehotel, der tilbyder afslapning og smukke, stille værelser med behagelige senge.

Åbner i marts, kan bookes nu.

Læs mereMenu [Dk]

 Dansk
Menu