icon
icon
icon
icon

Nye hoteller

Her finder du vores nyeste hoteller i Skandinavien. Velkommen til hotelkæden som er lige forskellig overalt!

Her finder du et udpluk at Best Westerns nyeste hoteller i Skandinavien som bl.a. dækker over midtjysk idyl i Herning til storslået udsigt i Norge. Vi sørger for at holde dig opdateret.

Jönköping, Sverige

Sure Hotel by Best Western City Hotel Jönköping

Et familieejet hotel i det centrale Jönköping, 250 meter fra Vättern og Jönköpings hovedbanegård. Hotellet har taget imod gæster siden 1963. Alle værelser har komfortable stole, skriveborde, fjernsyn og hårtørrer. Hotellet tilbyder også et gratis afslapningsområde med jacuzzi og sauna.

Se hotel icon

Herning

Aiden by Best Western Herning

Nybygget hotel, roligt beliggende 10 min fra centrum af Herning, med 10 min til Jyllands Park Zoo og 60 min fra Århus. Åbnede i februar 2023 og tilbyder bl.a. check in med hologram!

Se hotel icon

Nesbyen

Ranten Hotell, BW Signature Collection

Ranten Hotell tilbyder en hyggelig og komfortabel hoteloplevelse i et af vores 34 værelser. Alle værelser har privat bad, dobbeltseng, TV og en fantastisk bjergudsigt.

Se hotel icon

Sandtorg

Sandtorgholmen Hotel, BW Signature Collection

Sandtorgholmen Hotel ligger idyllisk placeret i Lofoten på en halvø, der rager ud i Tjeldsundet og skiller Hinnøya fra det norske fastland. Hotellet ligger 33 km syd for Harstad og blot 28 km fra Harstad/Narvik Evenes lufthavn.

Se hotel icon