Minimere
  • 0 Nætter

Opdater

Nye hoteller

Her finder du vores nyeste hoteller i Skandinavien.
Velkommen til hotelkæden som er ens uens overalt!

 

Hillerød

Hillerød

Best Western Hotel Hillerød

Når du vil bo bekvemt med en god blanding af natur og byliv, er Hotel Hillerød et godt valg. Hotellet blev opført i 1987, og det har hele 113 værelser. Hvis du ankommer med fly til Kastrup Lufthavn, tager det mindre end en time at komme til hotellet.

Læs mere


København

København

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen 

International stemning, skønne værelser og gåafstand til lufthavnen. Det her hotel er det perfekte valg for dig, som rejser meget i forbindelse med arbejdet, og som gerne vil bo tæt på lufthavnen, eller for dig, der sætter pris på en beliggenhed, hvor man har byens høje tempo lidt på afstand.

Læs mere


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Grand Hotel Terminus, BW Premier Collection 

Med hvert enkelt værelse og det offentlige område fuldt renoveret er 'Grand Old Lady' blevet gendannet til sin oprindelige pragt. Med gode hotelværelser og et antal konference- og festlokaler er der noget, der tilbydes de fleste lejligheder. En privat have på 1 ha er tilgængelig til havefester og for hotellets gæster at slappe af. Grand Hotel Terminus ligger tæt på togstationen, er inden for rækkevidde af offentlig transport og Bergens attraktioner.

Læs mere


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Augustin Hotel, BW Signature Collection 

Bergens ældste familiedrevne hotel, der har været drevet af den samme familie i fire generationer. I hotellets kælder finder du Altona - en vinbar og restaurant med en unik atmosfære og rødder, der kan spores 400 år tilbage i tiden. Det moderne Augustin Hotel tilbyder en venlig og intim atmosfære. Med sin vidunderlige blanding af traditionel stil og moderne design og sin enorme samling af norsk samtidskunst har hotellet formet sin egen unikke identitet.

Læs mere


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Bergen Bors | WorldHotels Elite 

Luksuriøs indkvartering i hjertet af Bergen. Hotellet har 127 værelser og suiter designet til at imødekomme de højeste forventninger. Skræddersyede møbler kombineret med moderne skandinavisk design tilføjer karakter til interiøret. Værelseskategorier spænder fra standard enkeltværelser til en 54 kvadratmeter suite med udsigt over havnen. 

Læs mere


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Zander K Hotel | WorldHotels Crafted

Siden åbningen i marts 2017 har Zander K etableret sig som et af de hippeste hoteller i Bergen. Gæsterne møder det bedste af nordisk design og lokale produkter, og den livlige lobby er et populært hangout for både lokale og besøgende.

Læs mere


Stockholm-Solna, Sverige

Stockholm-Solna, Sverige

Hotel Giò, BW Signature Collection

Et mødested for alle som vil bo og spise, mødes og arbejde i et varmt og efterspurgt miljø med lidt temperament. Her kan du overnatte i kort eller lang tid, spise hos Mama Giò, skåle på terrassen eller arbejde i stuen. 

Læs mere


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Best Western Hotel Fridhemsplan

Mere info kommer

Læs mere


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Hotel Hansson, Sure Hotel Collection by Best Western

Velrenommeret hotel fra 1880-tallet med 62 værelser – alt fra traditionelle klassiske værelser, til moderne og elegante designerværelser og luksuriøse Executiveværelser. I hotellets stueetage er der restaurant og bar og om morgenen serveres en stor skandinavisk morgenbuffet.

Læs mere


Stockholm-Spånga, Sverige

Stockholm-Spånga, Sverige

Sure Hotel by Best Western Spånga

På dette prisvenlige hotel bor du nær E18, E4 og Spånga Station, hvorfra Pendeltoget tager dig til Stockholm city på 12 minutter. Hotellet byder på gratis parkering, bar og døgnåben reception.

Læs mere


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Best Western Hotel at 108

I to bygninger fra 1800-tallet, på Sveavägen 108, bor du moderne og centralt med 50 meter til metrostation Rådmansgatan, hvilket giver dig nem adgang til alt, hvad Stockholm har at tilbyde. Om sommeren kan du spise på hotellets fine terrasse. 

Læs mere


Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Hotel Frantz, BW Premier Collection

Familieejet boutiquehotel, et stenkast fra Slussen. Her tilbydes et stort udbud af veldesignede værelser med inspiration fra hotellets eget kvarter i Södermalm og Gamla Stan. 

Læs mere


Karlskrona, Sverige

Karlskrona, Sverige

Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western

I UNESCO-verdensarvet Karlskrona finder du dette hyggelige hotel. Her tilbuds 41 friske og nyistandsatte værelser, mit i centrum og tæt på Blekinges skærgård.

Læs mere


Umeå, Sverige

Umeå, Sverige

Sure Hotel by Best Western Vilja

I centrum af Umeå bor du komfortabelt i et af hotellets 43 værelser, alle nyistandsatte i en klassisk og harmonisk stil. Her bor du i kort gåafstand fra flotte Gammlia og midt i den populære bydel Haga.

Læs mere


Visby, Sverige

Visby, Sverige

Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Beliggende i hjertet af verdensarvbyen Visby, med 52 moderne hotelværelser og familiesuiter af høj standard. Hotellet ligger en kort gåtur fra havet, Almedalen, restauranter, shopping og alt som Visby har at tilbyde.

Læs mere


Värnamo, Sverige

Värnamo, Sverige

Best Western Värnamo Hotell

Hyggeligt hotel i Värnamo centrum, nær shopping, kultur, forlystelser- og nationalparker. Hotellet har 39 værelser, herunder to lejligheder. Hotellet serverer en stor morgenbuffet, dagens frokost og à la carte-menu. Om sommeren kan du spise på hotellets udendørs terrasse.

Læs mere


Evenes, Norge

Evenes, Norge

Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport

Hotellet har allerede 12 værelser og til sommer åbner 153 nye moderne og funktionelle værelser. Ved ankomst vil du opleve en indbydende ”barception” hvor reception, bar og lobbyshop er kombineret og på første etage vil der være en lufthavns inspireret lounge. Her kan du slappe af og nyde et udvalg af varme og kolde retter og drikkevarer.

Læs mere


Haugesund, Norge

Haugesund, Norge

Sure Hotel by Best Western Haugesund 

I centrum af Haugesund, tæt på kultur, shopping og underholdning. Der tilbydes gratis aftensmad samt gratis trådløs internetadgang, et motionscenter og en tagterrasse med fantastisk udsigt.

Læs mere


Kristiansand, Norge

Kristiansand, Norge

Yess! Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western

Prisvenligt og centralt hotel i kystbyen Kristiansand, med enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser for op til seks gæster. Hver morgen serveres en god morgenmad i spisesalen, hvor du kan nyde gode morgenmadsprodukter, frisk brød og flere forskellige slags pålæg.

Læs mereMenu [Dk]

 Dansk
Menu