• 1 Nat

Opdater

Nye hoteller

Her finder du vores nyeste hoteller i Skandinavien.
Velkommen til hotelkæden som er lige forskellig overalt!

 

København

København

Hotel Astoria, BW Signature Collection 

Velkommen til en perle i hjertet af København. Et stilfuldt boutiquehotel opført i årene 1934-35, designet af arkitekten Ole Falkentorp. Pænt og moderne renoveret, let og lyst, stadig med den oprindelige sjæl.

Læs mere


Skagen

Skagen

Hotel Petit, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Petit er et lille og hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed lige ved siden af gågaden, tæt ved Skagens Museum og stationen, i kort gåafstand til havnen og Sønderstrand.

Læs mere


Ilulissat, Grønland

Ilulissat, Grønland

Best Western Plus Hotel Ilulissat

I hjertet af Ilulissat med en restaurant ovenpå bygningen, Hotel Ilulissat er byens nye hotel med den bedste beliggenhed og en forrygende udsigt. Kun 10 minutters spadseretur fra hotellet vil gæsterne kunne finde byens centrum med souvenirbutikker, købmænd, restauranter, tøjbutikker, fitness centre, kirker, caféer osv. 

Læs mere


København

København

The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection

Efter en omfattende renovering slår The Huxley Copenhagen nu dørene op til et nyt boutiquehotel i en smuk bygning på Peder Skrams Gade! Hotellet, som tidligere er kendt som Best Western Hotel City Copenhagen, har den bedste placering i Københavns centrum, tæt på Kongens Nytorv og Nyhavn.

Læs mere


Nesbyen, Norge

Nesbyen, Norge

Ranten Hotell, BW Signature Collection

Nyrenoveret fjeldhotel i 1000 meters højde, midt i storslåede Hallingdal, tæt på Nesfjellet og cykling, fiskeri, skiløb og friluftsliv. Hotellet har sin egen restaurant, der serverer morgenbuffet og frokost. Om aftenen kan du nyde en tre-retters middag, der fokuserer på lokalt produceret mad og friske råvarer i en jordnær, men kulinarisk oplevelse.

Læs mere


Sandtorg, Norge

Sandtorg, Norge

Sandtorgholmen Hotel, BW Signature Collection

Velkommen til det idylliske, firestjernede Sandtorgholmen Hotel på smukke Lofoten. Hotellet er bygget op omkring det gamle handelssted på Sandtorg med dets historiske bygninger og byder på en række forskellige overnatningsmuligheder såsom hotelværelser, suiter, lejligheder samt campingplads og lystbådehavn.

Læs mere


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted

Et lille Boutiquehotel i hjertet af det hyggelige Bergen, med 50 dejlige værelser. Hotellets størrelse og personale er med til at gøre dit ophold til en unik og personlig hoteloplevelse. Her går man langt for at du skal føle dig hjemme! 

Læs mere


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Sure Hotel Studio by Best Western Ole Bull

Ole Bull er skræddersyet til dig, der ønsker frihed på rejsen, uanset om du rejser på arbejde eller privat. Vi tilbyder vores gæster smukke, fuldt udstyrede hotellejligheder midt i smukke Bergen bymidte - perfekt til dig, der ønsker at bo trygt og godt med alle faciliteter til rådighed!

Læs mere


Trondheim, Norge

Trondheim, Norge

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport har rimelige priser, ligger centralt i Stjørdal, 4 km fra Trondheim lufthavn. Stjørdal togstation ligger kun få minutter fra hotellet. To store Europaruter, E6 og E14, er i nærheden, hvilket gør hotellet til et genialt knudepunkt, nemt at komme til for både fornøjelses- og forretningsrejsende.

Læs mere


Jönköping, Sverige

Jönköping, Sverige

Sure Hotel by Best Western City Hotel Jönköping

Et familieejet hotel i det centrale Jönköping, 250 meter fra Vättern-søen og Jönköpings hovedbanegård. Hotellet har budt gæster velkommen siden 1963. Alle værelser har komfortable stole, skriveborde, fjernsyn og hårtørrer. Hotellet tilbyder også et gratis afslapningsområde med jacuzzi og sauna.

Læs mere


Stockholm-Danderyd, Sverige

Stockholm-Danderyd, Sverige

Best Western Hotel Danderyd

Ved Mörby centrum, 8 km på E18 og 15 minutter med metro fra central Stockholm ligger Best Western Hotel Danderyd. Et nyrenoveret havehotel, der tilbyder afslapning og smukke, stille værelser med behagelige senge.

Læs mere


Stockholm-Upplands Väsby, Sverige

Stockholm-Upplands Väsby, Sverige

Ten Hotel, BW Signature Collection

TEN HOTEL er en førsteklasses indkvartering tilpasset en aktiv livsstil. Træn i hotellets veludstyrede fitnesscenter med sauna og slap af med en kold øl eller smoothie. Nyd frokost og middag med en sæsonbestemt menu i restauranten eller en lille snack i TEN CAFÉ. Her er alt hvad du behøver for at bo godt – væk!

Læs mere


Stockholm-Bromma, Sverige

Stockholm-Bromma, Sverige

Sure Hotel Studio by Best Western Bromma

Et moderne lejlighedshotel med velindrettede lejligheder med stilfuldt interiør, hvor du kan føle dig hjemme. Hotellet er beliggende i Bromma distriktet, 18 minutters køretur fra Stockholm by med Bromma Blocks, Solvalla shoppingområde og Friends Arena inden for rækkevidde.

Læs mere


Värnamo, Sverige

Värnamo, Sverige

Best Western Hotel Vidöstern

Hotel Vidöstern er et perfekt placeret hotel i Värnamo, der ligger lige mellem vej 27 og E4 for rejsende fra alle retninger. Det er et familievenligt hotel, der sikrer, at det bedste af Värnamo er lige ved hånden. Hotellet er netop blevet renoveret med en frisk og moderne indretning for at sikre gæsterne et så behageligt ophold som muligt. 

Læs mereKommende hoteller

Læs mere om vores kommende destinationer.

Herning

Herning

Aiden by Best Western Herning

Nybygget hotel, placeret i rolige omgivelser 10 min fra centrum og 10 min fra Jyllands Park Zoo. 

Åbner februar 2023, book nu.

Læs mereMenu

 Dansk
Menu