Minimere
  • 0 Nætter

Opdater

Nye hoteller

Her finder du vores nyeste hoteller i Skandinavien. Velkommen til hotelkæden som er ens uens overalt!

 

Skara, Sverige

Skara, Sverige

Skara Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Midt i Skara, en af de ældste byer i Sverige, finder du 73 individuelt indrettede værelser fordelt på fire etager. Det familieejede hotel har rødder som strækker sig helt tilbage til 1875. På hotellet er der fitnesscenter, sauna og restaurant med stort gastronomisk fokus. 

Læs mere


Visby, Sverige

Visby, Sverige

Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Beliggende i hjertet af verdensarvbyen Visby, med 52 moderne hotelværelser og familiesuiter af høj standard. Hotellet ligger en kort gåtur fra havet, Almedalen, restauranter, shopping og alt som Visby har at tilbyde.

Læs mere


Värnamo, Sverige

Värnamo, Sverige

Best Western Värnamo Hotell

Hyggeligt hotel i Värnamo centrum, nær shopping, kultur, forlystelser- og nationalparker. Hotellet har 39 værelser, herunder to lejligheder. Hotellet serverer en stor morgenbuffet, dagens frokost og à la carte-menu. Om sommeren kan du spise på hotellets udendørs terrasse.

Læs mere


Klippan, Sverige

Klippan, Sverige

Sure Hotel by Best Western Pausa

Dejligt hotel i det centrale Klippan, med 39 værelser – alt lige fra enkelt-, dobbeltværelser og juniorsuiter. Som gæst har du fri adgang til hotellets relaxafdeling. Hotellets restaurant, udeservering og pub serverer veltilberedt mad med en lokalproduceret miljøbevidsthed.

Læs mere


Kristiansand, Norge

Kristiansand, Norge

Yess! Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western

Prisvenligt og centralt hotel i kystbyen Kristiansand, med enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser for op til seks gæster. Hver morgen serveres en god morgenmad i spisesalen, hvor du kan nyde gode morgenmadsprodukter, frisk brød og flere forskellige slags pålæg.

Læs mere


Evenes, Norge

Evenes, Norge

Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport

Hotellet har allerede 12 værelser og til sommer åbner 153 nye moderne og funktionelle værelser. Ved ankomst vil du opleve en indbydende ”barception” hvor reception, bar og lobbyshop er kombineret og på første etage vil der være en lufthavns inspireret lounge. Her kan du slappe af og nyde et udvalg af varme og kolde retter og drikkevarer.

Læs mere

Kommende hoteller

Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige

Hotel Frantz, BW Premier Collection

Et stenkast fra Slussen tilbydes snart et stort udbud af veldesignede værelser med inspiration fra hotellets eget kvarter i Södermalm og Gamla Stan. Hotellet åbner 1. oktober 2019, men er klar for booking allerede nu.

Læs mere


Stockholm/Solna, Sverige

Stockholm/Solna, Sverige

Hotel Giò 

Foråret 2020 åbner Giò, et mødested for alle som vil bo og spise, mødes og arbejde i et varmt og efterspurgt miljø med lidt temperament. Her kan du overnatte i kort eller lang tid, spise hos Mama Giò, skåle på terrassen eller arbejde i stuen.

Læs mere

Menu [Dk]

 Dansk
Menu