Spring til hovedindhold
Best Western logo

Romantiske hoteller

Overrask din kærlighed med et hotelophold eller gavekort til en kommende overnatning. Her finder du nogle af vores mest romantiske hoteller til en kærlig weekend med din elskede.

Tag en pause fra hverdagen, pak kufferten og tag på en romantisk weekend for to. Vil du fejre en særlig dag eller have mere hverdagsromantik? Uanset hvad er der altid en grund til at fejre hinanden og jeres kærlighed.

Her får I begge en mulighed for at nyde hinandens selskab. Måske foretrækker du at gå dejlige gåture hånd i hånd, lange middage med levende lys eller at opleve lokal underholdning? Vores romantiske hoteller er med til at skabe en ekstra hyggelig atmosfære, så I får plads til at fokusere på hinanden.

En romantisk weekend kan både være en frisk start og en chance for at lave noget anderledes sammen. Mange oplever, at det bliver nemmere at få kvalitetstid sammen ved at tage afsted et andet sted. Det behøver ikke engang at være langt væk, men et hyggeligt ophold eller et hotelophold et nyt sted kan være nok. Det vigtigste er, at I får mere tid sammen.

Få kvalitetstid med din elskede og et hyggeligt hotelophold, der også afsluttes med en luksuriøs hotelmorgenmad. Det kan næsten ikke blive bedre. Uanset hvordan du ønsker at tilbringe dagen og aftenen, får du en tiltrængt pause fra hverdagen. Som gæst på et af vores hoteller har hotellet og personalet allerede skabt en hyggelig atmosfære. Derfor bliver det nemt og enkelt at føle sig lidt ekstra kærlig.

Eller hvorfor ikke benytte lejligheden og bo på et afslappende, romantisk spahotel med afslapningsområde og dejlige massagebehandlinger? Perfekt til dem, der ønsker et ekstra afslappende ophold, der virkelig tilføjer velfortjent forkælelse. Vil du derimod hellere bruge tid med din udkårne i dit helt eget spabad, så har vi også romantiske hoteller med jacuzzi på værelset. Her kan I nyde hinandens selskab og bade uforstyrret, så længe I vil. Næsten som i din egen private spa.

Danmark

Norge

Sverige

20% rabat i sommer

Stranden, byen, skoven, den uendelige morgenmad. Nu er sommeren her, og du får 20% rabat, når du booker mindst to nætter på et af vores 191 forskellige hoteller i Skandinavien. Kan du nå dem alle? Psst. 25% rabat for medlemmer!

Tag mig til kampagnen

Mere hotelinspiration