Spring til hovedindhold
Best Western logo

Snesikre hoteller i Skandinavien

Vi tør ikke love 100% snegaranti, men her har vi listet vores hoteller på steder, hvor der er god chance for sne denne ​​vinteren.

Sverige

Kiruna, Sverige

Best Western Hotel Arctic Eden

Best Western Arctic Eden Hotel er et samisk-inspireret hotel med hjerte og stort fokus på gæsten.Bygningen var oprindeligt en skole, men er ombygget til et smukt hotel, hvor gæsterne tilbydes komfortable og rummelige lokaler velegnede til både ferie og arbejde. Alle værelser er smagfuldt indrettet med samisk inspireret kunst af Kirsi Säisä, som selv er en af ejerne.

Se hotel

Sverige

Vores hoteller i Östersund

Her i Jämtlands dybe skove, langt væk fra storbyens larm, er der både frisk luft og højt til himlen. Östersund bliver også kaldt Sveriges hjerte, da det er landets mest centralt beliggende landsby. Et andet kaldenavn er Winterbyen, da Östersund er en rigtig skisportsby. Området omkring Östersund er et af landets mest snesikre steder og har en række fantastiske skifaciliteter.

Vores hoteller i Östersund:

Luleå, Sverige

Best Western Plus Hotell Savoy Hotel

Det, at unde sig selv et hotelophold en gang imellem, plejer at gøre godt for både krop og sjæl, og dette gælder bestemt også, hvis du kommer ud til Best Western Plus Hotell Savoy i Luleå. På dette luksuriøse og moderne hotel kan du altid forvente dig mere end et almindeligt hotelophold.

Se hotel

Sverige

Vores hoteller i Umeå

Umeå er en vintersportsperle i Sverige med flotte skianlegg og skøn natur. Hos Best Western har du mulighed for at booke dit ophold på et af vores hoteller og kombinere det med en aktiv ferie på ski eller snowboard. Der er noget helt særligt ved at trække i skistøvlerne og nyde den friske nordiske luft, mens man suser ned ad pisten eller kører langrend i de idylliske landskaber. Glæd dig til en fantastisk vinterferie i Umeå med Best Western. Se vores snesikre hoteller i Umeå:

Sverige, Skellefteå

Best Western Malmia Hotel

Hvis du vil have så meget ud af dit ophold i Skellefteå som muligt, kan vi anbefale en nat på Best Western Malmia Hotel. Dette moderne og hyggelige hotel ligger midt i centrum, hvilket betyder at shopping, caféer og restauranter ligger lige rundt om hjørnet. Skellefteå er en dejlig by, som tilbyder besøgende lidt af hvert, så det handler bare om, hvad du har lyst til.

Se hotel

Örnsköldsvik

Sure Hotel by Best Western Focus

Sure Hotel by Best Western Focus i Örnsköldsvik er et fremragende hotel til dig, der kommer for at se en ishockeykamp i den bedste række i Hägglunds Arena eller planlægger en hel dag i badelandet Paradiset med familien. Hotellet har behagelige værelser, fitnessrum, relaxafdeling med spabad og sauna samt en skøn terrasse.

Se hotel

Borlänge

Best Western Gustaf Wasa Hotel

Best Western Gustaf Wasa Hotel ligger lige i byens centrum, et stenkast fra togstationen. Hotellets centrale beliggenhed gør det til det perfekte udgangspunkt for mange aktiviteter. En populær destination for hotellets gæster er Romme Alpin, som er ca. 15 minutters biltur væk. 

Se hotel

Norge

Sandtorg, Norge

Sandtorgholmen Hotel, BW Signature Collection

Sandtorgholmen Hotel, BW Signature Collection ligger idyllisk placeret i Lofoten på en halvø, der rager ud i Tjeldsundet og skiller Hinnøya fra det norske fastland. Hotellet ligger 33 km syd for Harstad og blot 28 km fra Harstad/Narvik Evenes lufthavn. Sandtorgholmen Hotel ligger i smukke naturomgivelser, der byder på et udvalg af kulturelle og udendørs oplevelser såsom løjper til både ski og snesko samt fiske- og kajakmuligheder.

Se hotel

Holmenkollen, Norge

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection

Elsker du at stå på ski og at være i skoven? Så er Voksenåsen Hotel perfekt for dig. Med vores beliggenhed i Nordmarka, har du kun 5 minutters kørsel fra tre fantastiske udendørs aktiviteter: Tryvann, Holmenkollen nationale anlæg og Nordmarka.

Se hotel

Mere hotelinspiration