Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hoteller med ladestation

Oplev en mere praktisk og problemfri rejse ved at vælge hoteller, der tilbyder opladning til elbiler. Vi forstår, at dit ophold handler om både komfort og bekvemmelighed, og derfor har vi gjort det nemt for dig at oplade din bil, mens du nyder dit ophold.

Flere og flere rejsende vælger miljøvenlige alternativer. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af hoteller med lademuligheder til elbiler for at imødekomme disse behov.

Vores hoteller med adgang til opladning af elbiler giver dig friheden til at oplade, mens du slapper af på hotellet. Uanset om du er på forretningsrejse eller ferie, behøver du ikke bekymre dig om at finde nærmeste ladestation – vi har det dækket. Slap af i behagelige omgivelser, mens du ved, at din elbil er klar til nye eventyr.

Du kan besøge hvert hotel for at tjekke de specifikke opladningsinformationer. Vi er lige forskellige overalt, inklusive vores ladestandere.

Se vores hoteller i Skandinavien, der tilbyder opladningsstation til elbilen:

Danmark

Sverige

Norge

Vidste du..

  • I Skandinavien er elbiler meget populære. Faktisk har vi en af de højeste andele af elbiler per person i verden!

  • Elbiler har faktisk eksisteret i over 100 år. Den første praktiske elbil blev lavet allerede i slutningen af 1800-tallet, og den havde endda bedre acceleration end de benzin-drevne konkurrenter på det tidspunkt.

  • Elbiler er ekstremt stille, så meget at nogle bilproducenter tilføjer lyde, så fodgængere kan høre dem.

Upptäck våra andra destinationer